Vårt team

Om oss

Vårt team, våra konsulter och partners

Våra konsulter

Thomas Stenbäck

Seniorkonsult, VD och grundare

 

Thomas Stenbäck är en mycket meriterad seniorkonsult brinner för strategisk utveckling av verksamheter, affärer, innovationer och teknik. Han har stor erfarenhet att arbeta med planering, utveckling och förändring på koncern- och företagsledningsnivå. Thomas har genom åren innehaft många olika projektroller främst som senior projektledare och programledare. Han har även haft diverse linjechefsroller och ingått koncernledningen på SOS Alarm Sverige AB, ett av Sveriges mest kända företag. Arbetet har bl a omfattat komplex affärs- och verksamhetsutveckling, produktutveckling, organisationsutveckling samt effektivisering.

 

Thomas brinner för projekt/program som arbetsform och har med stor framgång lett och drivit större verksamhetskritiska och strategiska förändrings- och utvecklingsprojekt.

 

Han är mycket affärsinriktad och är van att driva strategisk analys, affärplanering och verksamhetsplanering. Han har mycket god förståelse och kunskap om matrisarbete och etablering av projektstyrning, projektkontor, processorientering och tvärfunktionella prioriteringsforum.

 

I sitt ledarskap har Thomas en ödmjuk och positiv ledarstil som bygger på involvering, eget ansvar, kommunikation och tydlighet. När det gäller projektledning ser han vikten av att arbeta nära och transparent med projektets deltagare, styrgrupp och intressenter. Han är både kreativ och lösningsorienterad och hans analytiska förmåga gör att han kan se både detaljer och helhet.

 

Han drivs av sin nyfikenhet och passion för utveckling, innovationer, nya affärsmöjligheter samt att få driva frågor från idé till resultat och bestående nytta.

 

På fritiden gillar han att träna, vara med familjen, vara i fritidshuset samt att komponera musik under artistnamnet Interim Nation.

 

Han är sedan 1992 medlem i Mensa Sverige och har under åren varit med i diverse styrelser i ekonomiska föreningar.

 

Ladda ner eller titta på Thomas CV här:

 

Copyright 2015-2017, Devinncoo AB

Fågelvägen 5B, 175 64 Järfälla, E-post: info@devinncoo.se, Tel: 070-5486080

Org nr 559020-6453

Godkänd för F-skatt - Styrelsens säte: Järfälla