Vårt team

Om oss

Vårt team, våra konsulter och partners

Våra konsulter

Thomas Stenbäck

Seniorkonsult, VD och grundare


Thomas Stenbäck är en mycket meriterad seniorkonsult brinner för utveckling av verksamheter, affärer, innovationer och IT. Han har stor erfarenhet att arbeta med planering, utveckling och förändring på koncern- och företagsledningsnivå. Thomas har genom åren innehaft många olika projektroller främst som senior projektledare och programledare. Han har även haft diverse linjechefsroller och ingått koncernledningen på SOS Alarm Sverige AB, ett av Sveriges mest kända företag. Arbetet har bl a omfattat komplex IT-, affärs- och verksamhetsutveckling, produktutveckling, organisationsutveckling samt effektivisering.


Thomas brinner för projekt/program som arbetsform och har med stor framgång lett och drivit större verksamhetskritiska och strategiska förändrings- och utvecklingsprojekt.


Han drivs av sin nyfikenhet och passion för utveckling, innovationer, nya affärsmöjligheter samt att få driva frågor från idé till resultat och bestående nytta.


På fritiden gillar han att träna, vara med familjen, vara i fritidshuset samt att komponera musik under artistnamnet Interim Nation.


Han är sedan 1992 medlem i Mensa Sverige och har under åren varit med i diverse styrelser i ekonomiska föreningar.


Ladda ner och titta på Thomas CV här: