Varumärke

Varumärke

Idéerna bakom, våra värdingar och löften

Varumärket Devinncoo

Varumärket Devinncoo är en sammansättning av de tre första bokstäverna i orden Development, Innovation och Cooperation. Dessa ord anger företagets huvudsakliga inriktning - att utföra konsulttjänster för utveckling, innovation och samarbete.


Devisen ”Från idé till resultat” syftar på vår holistiska helhetssyn på vikten av att se och förstå hela vägen från idé och behov fram till att önskat resultat åstadkommits. En satsning kan inte anses som klar eller avslutad förrän förväntade nyttor och effekter har uppnåtts alternativt reviderats.


Logotypen med händerna i olika färger symboliserar vår vilja att bidra en eller flera hjälpande händer för kundens utveckling. Vi ska tillföra en helhetssyn där både mjuka och hårda frågor får vara med. Vi tror på nära samarbete och involvering med kunden. Vi vill tillföra och ta till vara kundens olika kompetenser, mångfaldstänkande, hållbarhetsfokus och medarbetarperspektiv.


Ordet "devinco" är latin och betyder "jag besegrar beslutsamt" eller "jag erövrar". Detta skulle kunna syfta på viljan för oss och våra kunder att besegra svåra utmaningar och erövra nya möjligheter.

Mer info här: https://en.wiktionary.org/wiki/devinco